Zavod Psi in Mi je neprofitna organizacija, namenjena širjenju sodobnega znanja med skrbniki psov, pasjimi inštruktorji in vedenjskimi svetovalci. Sodelujemo s posamezniki, društvi, zavetišči in drugimi neprofitnimi organizacijami, ki s svojim delom prispevajo k boljšemu življenju nikogaršnjih živali. Pomagajte nam pomagati njim.

Donirate lahko preko:

1. PayPal aplikacije

2. Nakazila na naš TRR
Prejemnik: Zavod Psi in Mi, Studence 15A, 3310 Žalec
IBAN: SI56 6100 0002 4584 706
Sklic: SI12 99917068
Koda namena: CHAR
Namen: Donacija

Vzorec že izpolnjenega naloga najdete TUKAJ.

Tačke na kolesih

Po vzoru organizacij v tujini in v sodelovanju s slovenskimi živalovarstvenimi projekti začenjamo tudi v Sloveniji z dobrodelno akcijo izposoje invalidskih vozičkov za pse!

Zakaj vozički za pse? Obstaja kar nekaj bolezenskih procesov, ki močno otežijo mobilnost naših psov. Z zmanjšano aktivnostjo pa pri psih ne pride samo do vedno manjše fizične sposobnosti in stopnjevanja kroničnih bolečin, ampak to močno vpliva tudi na njihovo splošno počutje in privede do manj kakovostnega življenja. Marsikateremu psu in njegovemu skrbniku lahko v takšnih razmerah uporaba vozička zelo pomaga in jima polepša zadnje skupne trenutke.
Narava bolezni je taka, da potrebujejo psi voziček, razen redkih izjem, za krajše obdobje, le v zadnjih mesecih življenja. Marsikateremu skrbniku visoka cena vozička predstavlja prevelik izdatek, zato se za nakup ne odločijo. In prav tu nastopi dobrodelnost, ki ima en sam cilj: polepšati življenje psom in njihovim skrbnikom v najzahtevnejših trenutkih skupne poti.

Kako je akcija zamišljena? Z namensko zbranimi sredstvi bomo kupili vozičke, ki bodo nato na voljo za izposojo tistim, ki jih bodo potrebovali. V zameno za izposojo bomo zelo veseli poljubno visokega prostovoljnega prispevka, vsi ti prispevki pa bodo namenjeni nadaljnjemu nakupovanju vozičkov in opreme.

Upamo, da bomo v projektu lahko kupili čim več vozičkov, da bomo lahko polepšali skupno življenje čim več psom in njihovim skrbnikom.

Kako lahko pomagate?

Pomagate lahko s poljubno visokim denarnim prispevkom. Zbiramo jih na račun zavoda Psi in Mi:
SI56 6100 0002 4584 706, s pripisom »Za vozičke«
Zavod Psi in Mi
Studence 15A
3310 Žalec
davčna številka: 99917068
matična številka: 8810265000

Vzorec že izpolnjenega naloga najdete TUKAJ.

Pomagate lahko tudi z darovanjem ortopedske opreme kot so vozički za pomoč pri hoji, vozički za transport, nosila in opornice, oprsnice, rampe in stopnice, protizdrsne podloge, pripomočki in podloge za inkontinenco, plenice, laserji, IR-lučke, očala za pse, pripomočki za slepe in slabovidne pse.

Pomagate nam lahko tudi tako, da širite glas o projektu – da to objavo delite med prijatelji. Tudi veliko malih dejanj omogoči velike spremembe, in tako bodo tudi najmanjši prispevki pripomogli k nakupu skrbno izbrane opreme. In morda bo tak voziček že čez nekaj let polepšal zadnje skupne trenutke prav vam in vašemu psu.

Povezave:

Kontakt
Email: tackenakolesih@gmail.com

Zavod Psi in Mi z zbiranjem donacij pomagamo tudi zavetišču Horjul

V zavetišču Horjul vso leto zelo potrebujejo različne materialne donacije.

Zelo bodo veseli:

  • kakovostne mokre hrane za mačje mladiče,
  • pleničnih podlog,
  • vrečk za sadje ali za smeti (40 – 150 L)
  • čistilnih robčkov za osebno higieno ali prostor,
  • kovtrov, dek, rjuh, brisač in posteljnine.

Drugega tekstila kot so različni vzglavniki, pene, ostanki šivanja, kuhunjske krpe, jogiji, oblačila in odpadni tekstil, ne potrebujejo.

Donacije lahko pošljete na njihov naslov:
Zavetišče Horjul, Smrečje 55, 1354 Horjul

Lahko pa donacije za njih na območju Velenja, Celja, Slovenske Bistrice in Maribora, prevzamemo tudi prostovoljke Zavoda Psi&Mi. Za prevzem se lahko dogovorimo na gsm: 041890900 ali info@psiinmi.si

Zavetišče Horjul lahko podprete tudi z denarnim prispevkom:
sms ZH5 na 1919
paypal.me/horjulcki
TRR SI56 0316 0100 0931 624, Zavetišče Horjul, Smrečje 55, 1354

Hvala!

Povezave: