Male živali, veliko zavarovanje

Za varnost hišnih ljubljenčkov

Enostavna rešitev v primeru neljubih dogodkov, kot so nepredvidljive poškodbe in bolezni.

Ker ne moreta drug brez drugega:
VELIKO ZAVAROVANJE ZA MALE ŽIVALI.
Imate doma psa, mačko, kunca, dihurja ali pa katero drugo malo žival? Potem že poznate radost in veselje, ki jih hišni ljubljenčki prinesejo v vsakdan. A to je tudi velika obveznost in odgovornost. Če zbolijo ali se poškodujejo, lahko hitro nastanejo nepredvideni stroški. Pred njimi se lahko zaščitite z zavarovanjem.

Z zavarovanjem boste zmanjšali finančno breme, ki lahko nastane v primeru neljubih dogodkov in stroškov v zvezi z vašim hišnim ljubljenčkom.

Osnovno zavarovanje je zavarovanje stroškov zdravljenja in je vseživljenjsko. To pomeni, da ni zgornje omejitve starosti živali. Izbirate lahko med tremi paketi, ki se razlikujejo v naboru zavarovalnih kritij in višini letnega agregata. Pri sklenitvi zavarovanja se odločite tudi za višino soudeležbei pri kritju stroškov zdravljenja živali ter letne odbitne franšize.

Izbrani paket zavarovanja stroškov zdravljenja lahko še razširite z dodatnimi kritji in tako zavarovanje popolnoma prilagodite svojemu hišnemu ljubljenčku:
– pogin,
– asistenca,
– stroški nastanitve živali zaradi hospitalizacije zavarovanca,
– odgovornost lastnika živali,
– bivanje v tujini,
– prevoz,
– stroški iskanja izginule ali ukradene živali in
– pokop.

Ker nam njihovo zdravje veliko pomeni.

https://www.triglav.si/zavarovanja/zasebni/zavarovanje-malih-zivali

Za vse nasvete in vprašanja sem vam z dolgoletnimi izkušnjami v zavarovalništvu, kinologiji, felinologiji in zaščite živali, na voljo Melani iz Zavoda Psi & Mi. Za ponudbo mi lahko pišete na melani@psiinmi.si in z veseljem vam bom odgovorila na vaša vprašanja.